სტუდენტური კონფერენცია თემაზე: აღმოსავლეთ პარტნიორობა  (Eastern Partnership - EaP) და ბიზნესის განვითარების პერსპექტივები კავკასიის რეგიონში 21.03.2018

სტუდენტური კონფერენცია თემაზე: აღმოსავლეთ პარტნიორობა (Eastern Partnership - EaP) და ბიზნესის განვითარების პერსპექტივები კავკასიის რეგიონში

სტუდენტური კონფერენცია თემაზე:

„აღმოსავლეთ პარტნიორობა  (Eastern Partnership - EaP) და ბიზნესის განვითარების პერსპექტივები კავკასიის რეგიონში“

კონფერენციაში მონაწილეობის მიღება შეუძლიათ ბაკალავრიატის საფეხურის ყველა კურსის სტუდენტებს, რომლებიც დაინტერესებულნი არიან „აღმოსავლეთ პარტნიორობის“, საერთაშორისო ბიზნესისა და ეკონომიკის, ევროკავშირის და საქართველოს ურთიერთობების პერსპექტივებით.  „აღმოსავლეთ პარტნიორობა“ არ არის ევროკავშირში გაწევრიანების პერსპექტივის ალტერნატივა, არამედ ის, ორმხრივი და მრავალმხრივი თანამშრომლობის გზით, ხელს უწყობს პარტნიორი ქვეყნების ევროკავშირში ინტეგრაციის პროცესის გაღრმავებას, საერთო ფასეულობების გავრცელებას, რეგიონში უსაფრთხოების გაძლიერებასა და ეკონომიკურ განვითარებას.

კონფერენცია ჩატარდება 2018 წლის 25 მაისს.
კონფერენციის სამუშაო ენაა: ქართული და რუსული
სრული ტექსტი: 4-6გვერდი (თავფურცელის ჩათვლით);
შრიფტი: Sylfaen;
ხაზებს შორის დაშორება -1.5;
შრიფტის ზომა-12
არჩეული თემის ავტორები კონფერენციაზე წარადგენენ მაქსიმუმ 15 წუთიან პრეზენტაციას. თითოეული გამომსვლელის შემდეგ გაიმართება დისკუსია განხილული თემის გარშემო. კონფერენციის ბოლოს, ჟიურის მიერ აირჩევა 3 საუკეთესო პრეზენტატორი, რომლებიც დასაჩუქრდებიან სიმბოლური საჩუქრებით. ყველა მონაწილეს გადაეცემა სერთიფიკატი.

ეკონომიკის, ბიზნესისა და მართვის ფაკულტეტი

Студенческая конференция на тему:
„ВОСТОЧНОЕ ПАРТНЕРСТВО (Eastern Partnership - EaP) И ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ БИЗНЕСА В КАВКАЗСКОМ РЕГИОНЕ“

В конференции могут принять участие студенты всех курсов бакалавриата, которые заинтересованы в Восточном партнерстве, международном бизнесе и экономике, отношениях ЕС и Грузии. «Восточное партнерство» не является альтернативой перспективам интеграции в ЕС, но через двустороннее и многостороннее сотрудничество, способствует углублению процесса интеграции в ЕС стран-партнеров, распространению общих ценностей, укреплению безопасности в регионе и экономическому развитию.

Конференция состоится 25 мая 2018г.
Рабочие языки Конференции: грузинский и русский
Полный текст: 4-6 страниц (включая обложку);
Шрифт: Sylfaen;
Расстояние между линиями -1,5;
Размер шрифта -12
Авторы выбранных тем представят 15-минутную презентацию на конференции. После каждого доклада обсуждение будет проходить вокруг обсуждаемой темы. В конце конференции жюри будет выбирать трёх лучших участников, которые будут награждены символическими подарками. Все участники будут награждены сертификатами.

Факультет экономики, бизнеса и управления